Event
Event
Slider
 • Event

  Stora arrangemang som seminarier, invigningar, filmpremiärer eller gruppresor är något som Ecofilm kan göra – så länge det handlar om våra ämnen – natur, miljö och ekoturism.

 • Nytta & nöje

  Ecofilm förenar gärna nytta med nöje. Ibland kan man nå längre genom att förpacka tunga ämnen på ett tilltalande och okonventionellt sätt – eller till och med ett glamoröst sätt. Olika typer event kan vara en viktig nyckel i processen.

 • Våga nå ut

  Det blir lätt att man bara kommunicerar till de ”redan frälsta”. Det ger ofta en trygghet och du får bekräftelse. Men för att uppnå stor nytta, kanske det är helt andra målgrupper du ska nå? Då kan det vara smart att kunna byta kostym. Här är event ett utmärkt verktyg.

 • Samarbete

  Event är omfattande projekt och vi samarbetar främst med Charlotte Bergman Event Services som har lång erfarenhet av galor, välgörenhetstillställningar och premiärer.

Stiftelsen för Östersjölaxen

I september 2015 arrangerade Ecofilm AB och Charlotte Bergman Event AB, välgörenhetsgalan ”En kväll för laxen” på Berns salonger i Stockholm.
Syftet med denna gala var att sätta fokus på Östersjölaxen och samla in pengar till Stiftelsen för Östersjölaxen.
Denna kväll samlades det in över tre miljoner kronor, med hjälp av artister, välgörenhetsauktion och mängder av generösa gäster och ideella krafter.
Ytterligare en gala är planerad till 2018.

Kungen