Event
Film
Slider
 • Film

  Film är ett medium som skapar känslor och som kan förändra. Därför ligger filmproduktion oss varmt om hjärtat. En bra berättelse som berör – det är alltid vår utgångspunkt när vi jobbar med film.

 • Allt viktigare medium

  Idag är filmmediet ett viktigt sätt för de flesta organisationer och företag att kommunicera på. Det är ett direkt medium som, rätt gjort, skär genom informationsbruset, just för att det är enkelt att ta till sig.
  I ett multikulturellt samhälle, är det också lättare att nå fler människor med rörlig media än med det skrivna ordet.

 • Genrer

  Ecofilms genrer sträcker sig från rena dokumentärer och kunskapsfilmer till dramadokumentär och familjeunderhålling. Vi jobbar med både korta och långa format. Utifrån berättelsen, målgruppen och naturligtvis också budgeten, väljer vi sedan teknik, format, bildspråk, musik et cetera.

 • Globalt nätverk

  Att göra film är ett lagarbete och för varje uppdrag handplockar vi de bästa medarbetarna. Genom ett nätverk av fotografer, producenter, UV-fotografer och biologer över hela världen, har vi kapacitet att göra allt från enkla Youtube- och Facebookfilmer till maffiga naturfilmsproduktioner för TV- och biografvisning.