Vad vi gör

FILM

FILM

Film är ett medium som skapar känslor och film kan faktiskt förändra. Därför ligger  filmproduktion oss varmt om hjärtat. En bra berättelse som berör – det är alltid vår utgångspunkt när vi jobbar med film.
LÄS MER →

FÖREDRAG

FÖREDRAG

Martin Falklind hör till en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Kunderna är främst  företag och organisationer och hans teman är passion, utmaningar, äventyr och miljö.
LÄS MER →

EKOTURISM

EKOTURISM

Ecofilm gillar när ekonomi och ekologi går hand i hand. Därför jobbar vi också med  ekoturism, ofta med fokus på ekologiskt sportfiske.
LÄS MER →

TEXT & BILD

TEXT & BILD

En del projekt kanske passar bäst som bok, tidning eller broschyr. Andra delar kanske ska redovisas på nätet. Ecofilm behärskar text och bild och har lång erfarenhet av trycksaksproduktion.
LÄS MER →

EVENT

EVENT

Stora arrangemang som seminarier, invigningar, filmpremiärer eller gruppresor är något som Ecofilm kan göra – så länge det handlar om våra ämnen – natur, miljö, fiske och ekoturism.
LÄS MER →

SPORTFISKE

Över en miljon svenskar fiskar någon gång per år. Att fånga sin egen fisk och dessutom ibland kunna äta den, borde vara möjligt för alla. Men vad tål våra bestånd och hur kan man nyttja dem på bästa sätt?
LÄS MER →