För att få våra skandinaviska undervattensområden till dig – sjöar, floder och hav. Genom att göra de filmer som ännu inte har gjorts introducerar vi dig till sina mästare – gädda, lax och torsk – och till alla invånare i deras invecklade web.

 

Användarvillkor

Läs dessa användarvillkor (“villkor”, “användarvillkor”) noga innan du använder Ecofilm webbplats (“tjänsten”) som drivs av Ecofilm (“oss”, “vi”, “våra”).

Användarvillkor

Vi kommer att tillhandahålla sina tjänster till dig, som omfattas av de villkor som anges nedan i detta dokument. Varje gång du besöker den här webbplatsen, använder dess tjänster eller köper du accepterar du följande villkor. Därför uppmanar vi dig att läsa dem noggrant.

Integritetspolicy

Innan du fortsätter att använda vår webbplats rekommenderar vi dig att läsa vår integritetspolicy avseende vår användardatasamling. Det hjälper dig att bättre förstå våra metoder.

Upphovsrätt

Innehåll som publiceras på denna webbplats (digitala nedladdningar, bilder, texter, grafik, logotyper) tillhör Ecofilm och / eller dess innehållsskapare och skyddas av internationella upphovsrättslagar. Hela sammanställningen av innehållet som finns på denna webbplats är Ecofilm: s exklusiva egendom, med upphovsrättsförfattarskap för denna sammanställning av Ecofilm.

Kommunikationer

Hela kommunikationen med oss ​​är elektronisk. Varje gång du skickar ett mail till oss eller besöker vår webbplats kommer du att kommunicera med oss. Du godkänner härmed att ta emot meddelanden från oss. Om du prenumererar på nyheterna på vår hemsida, kommer du att få regelbundna e-postmeddelanden från oss. Vi fortsätter att kommunicera med dig genom att skicka nyheter och meddelanden på vår hemsida och genom att skicka e-post. Du är också överens om att alla meddelanden, upplysningar, avtal och annan kommunikation vi tillhandahåller dig elektroniskt uppfyller de lagliga krav som sådan kommunikation ska vara skriftlig.

Tillämplig lag

Genom att besöka denna webbplats accepterar du att Sveriges lagar, utan beaktande av principerna om konfliktlagstiftning, kommer att styra dessa användarvillkor eller någon tvist av något slag som kan komma mellan Ecofilm och dig, eller dess affärspartners och medarbetare.

Tvister

Eventuella tvist som är relaterade på något sätt till ditt besök på denna webbplats eller till produkter du köper från oss ska vara arbitrerad av en stat eller federal domstol i Sverige och du samtycker till exklusiv behörighet och plats för sådana domstolar.

Kommentarer, recensioner och e-postmeddelanden

Besökare får lägga in innehåll så länge det inte är obscint, olagligt, ärekränkande, hotande, intrång i immateriella rättigheter, invasion av privatlivet eller skadligt på något annat sätt till tredje part. Innehållet måste vara fri från mjukvarovirus, politisk kampanj och kommersiell uppmaning.

Licens och webbplatsåtkomst

Vi beviljar dig en begränsad licens för att få tillgång till och personligt använda denna webbplats. Du får inte ladda ner eller ändra det. Detta kan endast göras med skriftligt samtycke från oss.

Användarkonto

Om du är ägare till ett konto på denna webbplats, är du ensam ansvarig för att du håller sekretess för dina privata användaruppgifter (användarnamn och lösenord). Du är ansvarig för alla aktiviteter som uppstår under ditt konto eller lösenord.

Vi reserverar alla rättigheter att säga upp konton, redigera eller ta bort innehåll och avbryta order efter eget gottfinnande.