För att få våra skandinaviska undervattensområden till dig – sjöar, floder och hav. Genom att göra de filmer som ännu inte har gjorts introducerar vi dig till sina mästare – gädda, lax och torsk – och till alla invånare i deras invecklade web.

Att fånga naturens egna berättelser

Film är ett medium som skapar känslor och film kan faktiskt förändra. Därför ligger filmproduktion oss varmt om hjärtat. En bra berättelse som berör – det är alltid vår utgångspunkt när vi jobbar med film.

Mer

Ord Som Fångar

Martin Falklind hör till en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Kunderna är främst  företag och organisationer och hans teman är passion, utmaningar, äventyr och miljö.

Mer

Ekonomi & ekologi i samverkan

Ecofilm gillar när ekonomi och ekologi går hand i hand. Därför jobbar vi också med ekoturism, ofta med fokus på ekologiskt sportfiske.

Mer

Effektivt berättande

En del projekt kanske passar bäst som bok, tidning eller broschyr. Andra delar kanske ska redovisas på nätet. Ecofilm behärskar text och bild och har lång erfarenhet av trycksaksproduktion.

Mer

Ett underhållande sätt att stöjda den goda saken

Stora arrangemang som seminarier, invigningar, filmpremiärer eller gruppresor är något som Ecofilm kan göra – så länge det handlar om våra ämnen – natur, miljö, fiske och ekoturism.

Mer

Att finna balansen

Över en miljon svenskar fiskar någon gång per år. Att fånga sin egen fisk och dessutom ibland kunna äta den, borde vara möjligt för alla. Men vad tål våra bestånd och hur kan man nyttja dem på bästa sätt?

Mer