För att få våra skandinaviska undervattensområden till dig – sjöar, floder och hav. Genom att göra de filmer som ännu inte har gjorts introducerar vi dig till sina mästare – gädda, lax och torsk – och till alla invånare i deras invecklade web.

Vi organiserar

Events &
exkursioner

Stora arrangemang som seminarier, invigningar, filmpremiärer eller gruppresor är något som Ecofilm kan göra – så länge det handlar om våra ämnen – natur, miljö och ekoturism.

Nytta & nöje

Ecofilm förenar gärna nytta med nöje. Ibland kan man nå längre genom att förpacka komplicerade ämnen på ett tilltalande och okonventionellt sätt – eller till och med ett glamoröst sätt.

Nyckeln till ett bra resultat

För att nå framgång och förklara komplicerade skeenden kan det ibland krävas okonventionella lösningar. Ecofilm kan bidra med lösningar och inspiration.

Våga nå ut

Det blir lätt att man bara kommunicerar till de ”redan frälsta”. Det ger ofta en trygghet och du får bekräftelse. Men för att uppnå stor nytta, kanske det är helt andra målgrupper du ska nå?

Utöka din målgrupp

Ett spännande event eller ett annorlunda arrangemang kan bidra till att du når dina mål. Med hjälp av detta kan du lyckas nå nya målgrupper med din inbjudan!

Samarbete

Event är omfattande projekt och vi samarbetar främst med Charlotte Bergman Event Services som har lång erfarenhet av galor, välgörenhetstillställningar och premiärer.

Fallstudie : Baltic Salmon Fund

Baltic Salmon Fund

En kväll för laxen

 • Laxgala

  I februari 2018 arrangerade Stiftelsen för Östersjölaxen sin andra laxgala i samarbete med Ecofilm och Charlotte Bergman Event AB. Galan ägde rum på Berns Salonger i Stockholm.

 • Syfte

  Syftet med denna gala var att sätta fokus på Östersjölaxen och samla in pengar till Stiftelsen för Östersjölaxen.

 • Mer än 3 milj

  Denna kväll samlades det in över tre miljoner kronor.

 • Tack till alla

  Med hjälp av artister, välgörenhetsauktion och mängder av generösa gäster och ideella krafter.

 • Det kommer mer

  Fler fiskgalor är att vänta.
  Fisken behöver allt stöd den kan få.